Благотворителен концерт за лечението на Християн Бозуков от с. Ясен ще се състои в Плевен [ПД]

Uncategorized

Християн Бозуков
Благотворителен концерт в подкрепа лечението на 13-годишния Християн Бозуков от с. Ясен ще се състои днес, 30 март, в зала „Катя Попова“ в Плевен. Началото е в 18 часа. Организатор на инициативата е екипът „Усмивка за Хриси“ със създател плевенчанката Миглена Цанова.
В концерта ще се включат с различни изпълнения деца от детска градина „Слънце“, Вокална група „Ботевци пеят“ от НУ „Христо Ботев“, ученически хор с вокален педагог Незабравка Кръстева при ОУ „Васил Левски“. Ще се изявят джазпевиците Маргарет Георгиева, Марта Карамфилова и Ивелина Росенова с вокален педагог Доротея Люцканова.

В програмата участват още Клуб по спортни танци „Дъга“ с ръководител Жени Бончева, Клуб по народни танци „Веселяци“ с ръководител Цветен Димитров, цигуларката Йоана Анзърова, флейтистката Пламена Пенова с клавирен съпровод на Магдалена Начева, братята Георги и Васил Чапанови и деца, които ще рецитират стихове – Диана Павлова, Камен Къдрийски и Станислав Петров.

Благотворителният концерт е финалът на инициативата в подкрепа на Християн, който се лекува в Турция. Част от нея беше и Великденски базар, в който със свои произведения се включиха десетки много деца и граждани.
Средства могат да бъдат превеждани и на дарителска сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN BG10UNCR70001523205537
BIC UNCRBGSF
Михаела Николова – майка на Християн

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com