Готовността си за първи клас демонстрираха деца от ДГ „Надежда“ – Плевен [ПзП]

Новини

Открит урок на тема: “Здравей първи клас“ в рамките на Областна конференция по предучилищно образование – МОН и Регионално управление на образованието – Плевен “Детската градина – вълшебният свят на децата“ се проведе в ДГ “Надежда“. Гости на събитието бяха директори и учители от детски градини в Плевен и областа.

Знанията и уменията си по образователните направления Български език и Математика, както и готовността си за първи клас, демонстрираха децата от четвърта подготвителна група “Мики Маус“ под ръководството на старши учител Мая Димитрова и музикален ръководител Теодора Тодорова.
В своите изяви децата разчитаха на сигурната подкрепа на своите родители, децата от ОУ “Васил Левски“ – Плевен Дария, Дани, Криси, Никол от втори клас и госпожа Богомила Милчева.

Още от тази категория:Организират пробни матури по математика за учениците…СМБ – Плевен организира състезание по български език…„Фортисимо в клас” отново с концерт с Плевенска…Конкурс за изпълнение на родолюбиво стихотворение се…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevenzapleven.bg