Етикет: Гривица

Още не са ясни причините за пожара в неизползваемата сграда на ОУ „Св.св. Кирил и Методий” в Гривица [ИП]

На 7 октомври 2018 година в 13.38 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е получен сигнал за горяща покривна конструкция на ОУ „Свети Свети Кирил и Методий“ с Гривица. Сградата е неизползваема, неохраняема. Пламъците са погасени от единадесет служители на РС ПБЗН – Плевен с четири пожарни автомобила. Извършен е оглед на местопроизшествието. Вследствие на пожара е изгоряла около 60 кв.м покривна конструкция, опушени са стените в помещения с разгърната площ от 300 кв.м. Причините за възникването и размерът на щетите са в процес на установяване. Уведомен е прокурор от РП-Плевен. Продължава работа разследващ полицай и експерти от РС ПБЗН – Плевен.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com

Възражения по кадастралните карти на селата Гривица и Опанец ще се приемат до 3 септември [ИП]

Службата по геодезия, картография и кадастър гр. Плевен, на основание чл. 46, ал. 1 и 2 ЗКИР съобщава, че са приети кадастралните карти и кадастралните регистри за землищата на с. Гривица и с. Опанец, общ. Плевен.
В 30-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник”, бр. 64 от 03.08.2018г. заинтересованите лица могат да направят писмени искания и възражения по тях до 03.09.2018г. вкл. пред Службата по геодезия, картография и кадастър гр. Плевен.
Кадастралните карти и кадастралните регистри за землищата на с. Гривица и с. Опанец, общ. Плевен са изложени в сградата на Службата по геодезия, картография и кадастър гр. Плевен, адрес: гр. Плевен, ул. „Ал. Стамболийски“ № 1, ет. 8 до 03.09.2018г. включително.
Желателно е заинтересованите лица, които искат да направят справка за имотите си да представят  документи за собственост.
Справки и възражения могат да се правят и на www.kais.cadastre.bg

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com

Тежкотоварен автомобил закъса на пътя Гривица – Коиловци, движението временно е ограничено [ПзП]

Временно е ограничено движението на всички превозни средства по път II-34 Гривица – Коиловци поради аварирал тежкотоварен автомобил. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.
Още от тази категория:Ограничено е движението по пътя Никопол – ЛозицаОграничено е движението на товарни автомобили над 12…Заради катастрофа е ограничено движението по пътя…Товарен автомобил се е врязъл в дърво на пътя Искър…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevenzapleven.bg