Пътни полицаи разясниха на децата от НУ „Христо Ботев” – Плевен как да се движат по правилата [ПзП]

Новини

В НУ „Христо Ботев” – Плевен бяха проведени две практически занятия съвместно със служители от сектор Пътна полиция към ОДМВР – Плевен.
Под мотото „ДЕЦАТА СА ДАР, НЕКА ГИ ОПАЗИМ!”, по идея на директора – Цветелин Горанов, екипът и учениците на НУ „Христо Ботев”, продължават започналата инициатива и се включиха в кампанията: „20 МАРТ – ДЕН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПРАВИЛАТА”.

Училището като институция е първото в България, което е член на Института за пътна безопасност. На проведеното мероприятие присъства и Илиана Цировска – координатор за Плевен към ИПБ.
Мл. автоконтр. Христо Дончев и мл. автоконтр. Момчил Ноев разясняваха на малките ученици „КАК ДА СЕ ДВИЖИМ ПО ПРАВИЛАТА”.

Във всеки клас, по време на час на класа, децата работиха и обясняваха как правилно да пресичаме, как да опазим живота и здравето си.
Снимки и информация: НУ „Христо Ботев” – Плевен
Още от тази категория:НУ „Христо Ботев“ – Плевен се включва в инициативата…Великденски базар организират в НУ „Христо…НУ „Христо Ботев” – Плевен излъчи победителите в…Празник „Кукери на мегдана“ се проведе в НУ…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevenzapleven.bg