Роси Денчева започва подготовка за участие в турнир в Кипър [ПзП]

Новини

Пореден турнир спечели преди дни талантливата плевенска тенисистка Росица Денчева. Титлата е от международния турнир от веригата „Тенис Европа“. Надпреварата се проведе в Анталия (Турция) от 12 до 18 март. Във финалната среща, на сингъл при момичетата до 12 години, Роси разгроми с 6:0 и 6:1 Ева Йонеску от Румъния.
„Безапелационна победа на Денчева. Последните два мача беше много стабилна психически (което е основният принос за спечелването на този турнир), това за мен е най-важното“ – заяви Даниел Ангелов, треньор на българите. „Положихме усилия именно за психическата подготовка и настройка по време на турнира. Свършихме добра работа, доволен съм от работата на Роси. Сега е време за заслужен отдих. След 10 дни започваме подготовка за турнир в Кипър“, допълни Ангелов.
Това е втора титла за Росица в международни турнири на „Тенис Европа“. Денчева е част от „А“ националния отбор на България до 12 г. по програмата „3Т – Тенис, Тийм, Талант“ на БФТ и нейните партньори.
Още от тази категория:Роси Денчева с победа на международния турнир в АнталияРоси Денчева стартира с успех на двойки на турнир…Роси Денчева е на финал в АнталияНови успехи за Роси Денчева в Анталия

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevenzapleven.bg