Руслан Мъйнов разказва за уроците на живота в „Търси се“ [ПД]

Интересно

Руслан Мъйнов ще е гост на Меги и Нели тази неделя, 25 март от 11:00 ч. в „Търси се“. В ефира на bTV чаровният актьор ще говори за работата си, приятелите и семейството.
„С годините Руслан става все по-тъжен, защото е претърпял много разочарования от хората“, казва Любо Нейков за приятеля си и колега в „Комиците и приятели“. „Животът не е за ядене и пиене, а за да си взимаме уроците по трудния начин“, коментира Руслан.

Една от вълнуващите срещи в „Търси се“ е със сестра му Ирра, която живее в родния им град Измаил, Украйна. Двамата се майтапят, че Ирра е женската версия на Руслан. „Той е упорит и със силна воля, и отслабването е само едно от доказателствата, че ако реши нещо, го прави“, казва сестрата. Тя не пропуска да отбележи, че Руслан е много грижовен към майка си, въпреки разстоянието, което ги дели.

Като пример за прекрасния характер на брат си, Ирра разказва, че цялото семейство е било на едномесечна почивка в България, за да може да обикне втората родина на Руслан така, както той я е обикнал.
В предаването зрителите ще видят също Русалина и Владимир, двама от приятелите на Руслан Мъйнов, с които той изнася концерти, както и колегите от „Виво Монтана“, с които наскоро записа нова песен. Приятелите на Руслан от музикалните среди го определят като „възрастен човек, който пее като дете“.
Информация и снимки: bTV

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com