Стилен детски магазин откри в центъра на Плевен РПК „Наркооп“ [ПД]

Uncategorized

Стилен детски магазин „Наркооп KIDS“ откри в навечерието на пъстрия празник Лазарица РПК „Наркооп“ в Плевен. Търговският обект се намира в центъра на града – на ул. „Васил Левски“ 192, и единствен предлага водещата испанската марка за детски дрехи Losan.

Начинанието беше благословено с водосвет от плевенски свещеник, а арка от балони и стилен коктейл за гостите създадоха празнично настроение и у домакините, и у посетителите.
Комплимент към първите 5-има клиенти бяха талони за пазаруване с 30% отстъпка. Всички бяха впечатлени от прекрасните цветове и модерния дизайн на колекциите на фирмата.
Освен марката Losan, в магазина се предлага и голямо разнообразие от детски дрехи и обувки на водещи български фирми. В двете зали на търговския обект със стил и усет са изложени прекрасни облекла за деца от 0 до 16-годишна възраст, с обособени зони за момичета и момчета.
Представено е и висококачествено бельо. Ценителите на модерната детска визия имат разнообразни възможности да изберат сред вариантите. Най-впечатлени от изобилието на цветове, десени, материи и модели бяха децата, за които е създаден магазинът. 
През последните години РПК „Наркооп“ – Плевен се утвърди, като гъвкава и развиваща се структура, а не като статична организация. „Всичко това се дължи на екипа, с който работя, и на смели решения със стратегически характер“, сподели за Plevendnes.com Галя Церянова, председател на кооперацията. Основната й задача, когато встъпва в длъжност преди 5 години, е да внесе креативност и иновативност, които по природа са присъщи на младите и мотивирани хора, за да запази изпитаните достижения на бизнеса, но и да ги съчетае успешно с модерното.

В съответствие с инвестиционната политика на РПК „Наркооп“ през месец ноември 2017 г е реновиран 2-я етаж на Централния промишлен магазин, с което се разширява шоурумът за мебели. Едновременно с това се предлагат и тематично свързани стоки като пердета, килими, тапети, като вече 5 години стремежът е да се разшири сегментът.

РПК “Наркооп“ има 14 обекта в град Плевен и в селата Ясен, Търнене, Буковлък, Радишево, като основната дейност е търговия на дребно. Внедрена е Интегрирана система за планиране на ресурсите, чрез която в реално време се следят продажбите, доставките, стоковата наличност и други показатели.
За изграждане на позитивно отношение към кооперативния бизнес модел допринасят уеб сайтът www.narkoop-pleven.eu, Facebook профилът и електронният магазин www.narkoop-pleven.eu/shop/ на РПК „Наркооп“ – Плевен.

 

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com