Студенти могат да кандидатстват за летен стаж в 7 институции в Плевенско [ПзП]

Новини

Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация стартира днес. По програмата са обявени 1145 свободни стажантски позиции в 43 професионални направления. Най-много са стажовете, обявени в направления: Икономика (394), Право (145), Администрация и управление (140), Архитектура, строителство и геодезия (64) и Информатика и компютърни науки (47). На територията на област Плевен студенти могат да кандидатстват за стаж в НОИ – Плевен, РУО – Плевен, РЗОК – Плевен, Областна администрация – Плевен, Община Долна Митрополия, НАП – Плевен и Община Червен бряг.
В програмата могат да участват всички български граждани, които се обучават във висши училища в страната или чужбина.
Кандидатстването, първоначалния подбор и класирането на кандидатите се извършва изцяло онлайн на Портала за студентски стажове в държавната администрация: http://staj.government.bg.
Условията за кандидатстване са:
1. Регистрация и създаване на профил в Портала
2. Решаване на онлайн тест в Портала
3. Избор на до 5 стажантски позиции за стаж.
Крайният срок за кандидатстване по програмата е 22 април 2018 г., 23,59 часа. Подробна информация за всеки етап от програмата може да намерите тук: http://staj.government.bg/informatsiya-za-programata.
Стажовете ще се проведат в рамките на трите летни месеца: юли, август и септември. Продължителността им е между 10 и 45 работни дни. Всеки успешно завършил стажа си студент ще получи Удостоверение за проведен стаж и Оценка на придобитите по време на стажа умения.
Още от тази категория:ОбС-Плевен разреши предоставянето на общински имоти…Справки за задължения и плащания към Община Гулянци…Студенти започнаха преддипломна практика в ДГ…Студенти от Плевен канят днес на концерт “Заедно ще…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevenzapleven.bg