С постановката „Котаракът без чизми“ ОУ „М. Горки” в гр. Левски чества патронния си празник [ПД]

Uncategorized

По традиция ОУ „М. Горки” в град Левски ще отбележи своя патронен празник с благотворителен театрален спектакъл, информират от Община Левски. Изборът на екипа тази година е постановката „Котаракът без чизми” по мотиви от класическата приказка на Шарл Перо „Котаракът в чизми”, информират от училището.
Малките актьори от училището, вокалните групи „Усмивка” и „Лира” очакват с вълнение срещата си с публиката на града на 30 март, петък, от 10.30 ч. – в салона на НЧ „Г. Парцалев – 1901”. Входът е 1 лев, но за всеки, който желае да подкрепи бъдещи дейности и проекти на училището, ще има благотворителна каса.
Празничната изложба на ученически творби от клубната дейност по проект „Твоят час” и учебните часове по изобразително изкуство във фоайето на читалището разказва за магията, наречена училищен живот.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com