Фестивал „Еврофондовете – път към успеха” ще се проведе в Плевен [ИП]

На фокус

Тридневен фестивал с богата програма за представяне на европейските фондове организира от 10 до 12 октомври Областният информационен център в Плевен.
Той ще се проведе на площад „Възраждане“ в Плевен, от 15 часа под наслов „Еврофондовете – път към успеха 2018“ за представяне на оперативните програми пред широката общественост. На информационни щандове на открито, експертите от Областния информационен център (ОИЦ) в Плевен ще говорят за изпълнението на програмите, съфинансирани от европейските фондове, за отворените за кандидатстване и за предстоящите процедури за бизнеса и публичния сектор, както и за изпълняваните на територията на областта проекти.
Традиция е вече фестивалът да носи много настроение на плевенчани. Подаръкът тази година към всички посетители е шоу програмата на CHRISSY ALEX – Кристиана Петкова и ONYX DJ – Красимир Савев, която са подготвили заедно с хип-хоп училище „Плевен“ и танцьорите от Trifonov Dance Academy. Хип-хоп и латино ритми ще насърчават любознателните гости на събитието да участват активно в блиц- викторините за Европа и Европейския съюз.
Много награди, информационни и промоционални материали са предвидени за всички.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com