СМБ – Плевен организира пробни изпити по БЕЛ за ученици в 7 и 12 клас [ПзП]

Новини

Пробни изпити по български език и литература организира Съюзът на математиците в България – секция Плевен. Те са за учениците в 7 клас, на които им предстои препитване от Националното външно оценяване в края на учебната година, както и за абитуриентите, тъй като те ще трябва да положат държавен зрелостен изпит по БЕЛ.
Пробните изпити ще се проведат на 15 април в ПГПЧЕ – Плевен. Началото на изпитите е 9 часа. Таксата за седмокласниците е 8 лева, а за абитуриентите – 10 лв.
Заявки за участие в изпита се приемат на 11 и 12 април в офиса на СМБ – секция Плевен на ул. „Вардар” 9 от 11 до 13 и от 15 до 17 часа.
Още от тази категория:Организират пробни матури по математика за учениците…СМБ – Плевен организира състезание по български език…ПГМЕТ – Плевен е домакин на предварителни…Близо 800 кандидат-студенти ще се явят на…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevenzapleven.bg