Кметът Спартански опроверга слуховете за възпрепятствани инвестиционни намерения на „Джъмбо“ в Плевен [ПД]

Uncategorized

Кметът Георг Спартански опроверга слуховете за възпрепятствани инвестиционни намерения на гръцката търговска верига „Джъмбо“ в Плевен. Според мълвата двама едри плевенски вносители на китайски стоки са платили крупна сума на местни администратори за неиздаване на необходимите разрешителни.
„Смешно е да се твърди, че ненаименован чиновник бил взел рушвет от някого си, за да не бил издал разрешение на „Джъмбо“ за нещо си. Никой от „Джъмбо“ не е заявявал никакви искания към кмета на Плевен, няма как чиновник да откаже каквото и да било при постъпило искане до мен. Ако някой твърди обратното, или трябва да докаже твърдението си, или ще считам, че се прави поредната грозна спекулация с цел да се манипулира общественото мнение“, категорично заяви в социалните мрежи кметът на Плевен.
Той призова евентуалните представители на „Джъмбо“ в България да потвърдят думите му или да посочат кой, кога и как им е пречил да инвестират в Плевен. Освен това Спартански ще отправи и официално писмо до компанията, за да даде официална информация по въпроса.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com