Тролей 33 ще се движи по старата линия на № 3 заради ремонт на уличното платно [ПД]

Uncategorized

Текущите ремонти в Плевен продължават основно с възстановяване на уличната и тротоарна настилка, информират от Община Плевне. През тази седмица екипите на „Инжстрой” ще рехабилитират участъци от уличното платно след надлеза към жк „Сторгозия” и настилката на улиците пред блокове 29, 30, 129, 130, 131, 132 и 133 в същия квартал.
Ще бъде възстановена настилката на улиците „Преслав”, „Искър”, „В. Априлов”, „Гренадирска” 40, ”Прилеп” 1, „Цанко Церковски”, ул.”Страцин” и ул.”Българска авиация” след кръговото към КАТ. Ремонт на тротоарната настилка ще се извърши и на пл. „Македония”, бл. 2, вх. „А” и бул. „Христо Ботев” № 5.
До 5 април се предвижда да приключи ремонтът на настилката по трасето на тролеите на ул.”Сан Стефано” и ул.”Ильо Войвода” в жк „Мара Денчева”. В тази връзка на 04 април, сряда, от 09.00 до 15.00 часа ще бъде преустановено движението на моторни превозни средства по линията на тролей 33 в жк „Кайлъка”. За същото време тролейбусите ще се движат по маршрута на предишната линия № 3.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com