„Въвеждат се временни регулации на движението в Плевен на 05 юли“

Последни новини


На 5 юли се очакват промени в движението в Плевен
04 юли 2024, Плевен

Във връзка с предстоящия празничен концерт, който ще се състои в летния театър на Медицинския университет – Плевен, на 5 юли, петък, ще бъде въведена временна организация на движението. От 17:00 до 23:00 часа движението по ул. „Москва“ в участъка от ул. „Климент Охридски“ до ул. „Републиканска“ и по ул. „Спартak“ ще бъде ограничено.

Участниците в пътното движение ще трябва да се насочат към алтернативни маршрути, които ще заобикалят блокираните участъци в периода на ограничението. Тази временна промяна се налага с оглед на безопасността и сигурността на гражданите по време на концерта, както и за предотвратяване на евентуални инциденти.

За осигуряване на обществения ред и напътстване на гражданите, представители на органите на МВР и РД „Пожарна безопасност и ЗН” ще бъдат назначени на място за целия период, в който се въвежда временната организация. От органите на реда апелират към плевенчани и гостите на града да следват поставените указателни знаци и указания на служителите, за да премине събитието спокойно и без проблеми.