„Организация на движението в Плевен за дрифт шоу на 2 юни“

Последни новини


Плевен се Подготвя за Зрелищно Дрифт Шоу в Неделя

В неделя, 2 юни, жп гарата в Плевен ще се превърне в арена на високооктанов спектакъл, тъй като предстои да се проведе завладяващо дрифт шоу, което очаква да събере любители на автомобилния спорт от цялата област.

Кметът на Община Плевен, д-р Валентин Христов, съобщава за въвеждането на временни изменения в организацията на движението, които целят да гарантират безопроблемното провеждане на събитието и безопасността на всички участници и гости.

„Заради предстоящото дрифт шоу въвеждаме временно ограничение на движението на моторни превозни средства в района на централната жп гара в Плевен. Ул. „Иван Миндиликов“ ще бъде затворена за трафик между кръстовището с ул. „Българска авиация“ и ул. „Георги Кочев“,“ обяви д-р Христов.

Временните промени в движението ще бъдат валидни от 17:00 часа в неделя, до завършването на автомобилния спектакъл, но не по-късно от 22:00 часа. Съорганизаторите на шоуто са взели всички необходими мерки и ще осигурят предпазни заграждения, за да предпазят зрителите и състезателите.

Органите на реда, съвместно с Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, обещават пълната си подкрепа и ще имат свои представители на място, които да помагат за организацията и непрекъснатия контрол за безопасност по време на мероприятието.

Любителите на автомобилните състезания могат да очакват един наистина динамичен и емоционален ден, със сигурност ще станат свидетели на незабравими изпълнения от страна на дрифтерите. Община Плевен кани всички жители и гости на града да се насладят на представлението и напомня да планират предварително своята маршрутизация, за да избегнат зоната на ограниченото движение.