Плевен: Бързи производства и пожари за последно денонощие.

Полиция

От информационния бюлетин на МВР – Плевен остават изненадани от поредицата инциденти, които все повече засягат общността. В първия случай, двама 37-годишни мъже нарушили закона, като отказали да предадат данните си на полицаите, след това се скрили в дома си, което доведе до образуване на бързи полицейски производства срещу тях. В друг случай, 24-годишен младеж предал на полицията съцветие, вероятно марихуана, като бил задържан за 24-часов срок и образувано бързо производство за притежание на наркотични вещества.

Още един инцидент с наркотици се разследва в Плевен след задържане на 27-годишен мъж, който изхвърлил съдържаща наркотични вещества полиетиленова торбичка по време на полицейска проверка. Междувременно прокрадена хидравлична щипка за багер довела до организирането на досъдебно производство срещу 51-годишен заподозрян.

Подразделенията за пожарна безопасност на МВР – Плевен погасили няколко пожара на сухи треви в землищата около Плевен, като по този начин предотвратили възможни материални загуби. И накрая, технически персонал от РСПБЗН – Левски помогнали за обезопасяване на мястото на открит снаряд в село Изгрев, като със сигурност допринесли за предотвратяването на потенциален инцидент.