„Прободна рана след скандал, досъдебни производства в Плевен“

Полиция

От информационния бюлетин на МВР – Плевен получихме сведения за редица инциденти, случили се в региона. На 31 май е бил регистриран конфликт в Белене, който е прераснал във физическа саморазправа и е завършил с причиняване на телесна повреда. След подаден в 22:05 часа сигнал е бил приет пациент с прободна рана, след което е задържан 46-годишен мъж, оказал се агресор. Към момента пострадалият е в плевенска болница, без опасност за живота, а по случая е образувано досъдебно производство.

Отделно, в Долна Митрополия е констатирано неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, което е довело до издирване на отговорен за манипулацията. След оглед на местопроизшествието незабавно е започната работа по досъдебно производство за злоупотреба с електрическа енергия.

В жк „Сторгозия“ пък полицейски служители са проверили жилище на 20-годишен и открили наркотични вещества. Младежът е бил задържан за срок до 24 часа, като продължава разследването на случая.

На същата дата е регистриран и пожар в хамбар в село Любеново, вероятно предизвикан от мълния. Благодарение на бързата намеса на пожарните служби, прилежащите сгради са били спасени. Всички инциденти са подробно следени от съответните органи и ще бъдат разследвани по надлежния ред.