Тежка катастрофа между Искър и Кнежа, 77-годишна жена пострада.

Общество


Жена е пострадала тежко при катастрофа, която се е случила рано тази сутрин на пътя между градовете Искър и Кнежа. Това съобщава говорителят на Областната дирекция на МВР в Плевен, старши експерт Мариана Цветкова.
Получен е сигнал за инцидента в 05:10 часа. Сблъсък между каруца и автомобил, управляван от 76-годишен шофьор. Каруцата е била управлявана от 76-годишен мъж. Пострадалата жена, която е на 77 години, е била пътничка в каруцата. Тя е транспортирана в тежко състояние в болница в Плевен, уточни Цветкова.
На място на произшествието се извършват огледи и разследвания. Пожарната служба от Кнежа е оказала съдействие. В момента се изясняват обстоятелствата около инцидентa. Движението в района е регулирано от служители на “Пътна полиция” – Плевен.
За последните 24 часа в страната са регистрирани 24 пътни произшествия, при които един човек е загинал и 32 души са ранени, съобщават от МВР. От началото на месеца в страната са регистрирани 271 пътни инцидента, при които има 19 загинали и 334 ранени.
/МК/

Информацията в статията е предоставена от кореспондента на БТА в Плевен, Елина Кюркчиева от БТА.