Актьорът Алек Алексиев идва в Ловеч да представи филма „Радиограмофон“ [ЛТ]

Ловеч

Актьорът Алек Алексиев ще пристигне в понеделник в Ловеч, за да представи филма „Радиограмофон“, с който се открива второто издание „София Филм Фест на път“ в Ловеч. Прожекцията е от 19.00 часа в кино „Космос“.
Филмът „Радиограмофон“ („Radiogram”, България-Полша, 2017, реж. Рузие Хасанова) спечели наградата на публиката на 22-рия СФФ. Това е автентичен разказ как се брани личната свобода във времената на заглушените радиа и цензурата.
Алек Алексиев е един от най-талантливите и търсени млади актьори в България. Играе в тв-сериала „Откраднат живот“, в хитовия филм „Възвишение“ и други.
Седем филма ще се прожектират през седмицата в кино  „Космос” – Ловеч, в партньорство с Община Ловеч и с подкрепата на Националния филмов център и веригата киносалони Europa Cinemas.
Виж тук
http://www.lovech.bg/bg/novini/nashumeliyat-film-kvadratat-nay-novoto-ot-vim-venders-fransoa-ozon-i-fatih-akin-pokazva-sff-v-lovech-ot-16-april
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu