Александър Дяковски влиза в треньорския състав за Maча на звездите [ПзП]

БАСКЕТБОЛ

Ясен е пълният треньорски състав на Maча на звездите, съобщиха организаторите на топсъбитието на българския баскетбол. Александър Дяковски и Георги Давидов влизат в треньорския състав на звездното баскетболно шоу, който ще се проведе на 22 април от 16:00 часа в Арена „Ботевград“. Двамата ще допълнят треньорските двойки заедно със старши-треньорите на двата тима – Небойша Видич и Людмил Хаджисотиров.
Третият избран в треньорския състав, според анкетата на феновете, беше националният селекционер Любомир Минчев, но тъй като има семейни ангажименти, той няма да може присъства, а Константин Папазов е ангажиран с пътуване. Така тандемите допълват избраните на 4-то и 6-то място Дяковски и Давидов.
До довечера продължава гласуването за капитаните на двата отбора в 100% Power Maча на звездите. Дотук е ясно, че най-голямата активност в гласуването е от градовете – Плевен и Ботевград, а най-вероятно лентите ще сложат изненадващи баскетболисти. Капитаните ще бъдат обявени на пресконференция в четвъртък, 5 април от 13:00 часа, като те ще вземат участие в шоуто „Настъпванка“, на която ще си изберат отборите.
Междувременно и гласуването за аматьорския 100% Power Mач на звездите прави страхотен фурор. Близо два пъти се е увеличил съставът на групата във Фейсбук след пускането гласуването. Както и известно, BGO Software баскетболната лига ще организира аматьорски Мач на звездите, който ще се състои само часове преди този на Националната баскетболна лига.
За 15-годишнина организаторите предвиждат няколко изненади за феновете, които ще включват музикална програма с популярен сред младежите изпълнител, специални шоу елементи, много награди. Ще бъде спазена традицията да има и допълнителен демонстративен двубой по време на събитието, който ще се проведе в подкрепа на започналата през 2015 година кампания „Аз обичам баскетбола“ – целяща България да спечели домакинство на една от групите на Европейското първенство по баскетбол за мъже през 2021 година.
Телевизионен партньор на двубоя е традиционно Българската национална телевизия, която ще го излъчи директно по първия си канал.
Билетите за Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лева, а в седмицата на двубоя ще струват 7 лева.
Още от тази категория:Да подкрепим играчите на „Спартак“ в…Константин Коев представя „Спартак“…На 7 март 1876 г. Александър Бел патентова телефонаВ Плевен наградиха победителите в конкурс, посветен…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevenzapleven.bg