Благодарствено писмо до полицаите от РУ Ловеч [ЛТ]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Благодарствено писмо към младши полицейски инспектор Димитър Джурковски и негови колеги от полицията в Ловеч е получено в Областната дирекция на МВР в града.
В него Мая Енчева от гр.София изказва искрената си признателност към полицаите, благодарение на които 82 –годишният й баща Вътю Енчев Цонев изчезнал на 8 май от с.Горно Павликене е намерен след два дни непрекъснато издирване, в околностите на селото.
„Проявеният професионализъм по време на издирването, както и съдействието, което ни беше оказано от полицаите от Районно управление – Ловеч по време на цялата процедура спасиха живота на баща ми“, завършва писмото си г-жа Енчева.
 
„ДО
ДИРЕКТОРА НА
ОД НА МВР-ЛОВЕЧ
СТАРШИ КОМИСАР МИЛЕН СЕМКОВ МАРИНОВ
 
НАЧАЛНИКА НА РУ ЛОВЕЧ
ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР ЗЛАТИН МИХАЙЛОВ
 
 
БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
От Мая Енчева, гр. София, ул…………………..
 
УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
С настоящето искам да изкажа моята и на семейството ми благодарност към  младши полицейски инспектор  Димитър Гетов Джурковски и екипа от  служителите и инспектори от Районно управление – Ловеч, които на 10.05.2018 г. издириха баща ми Вътю Енчев Цонев, който се беше изгубил в района на село Горно Павликене.
Знаем, че в този период те бяха много натоварени и въпреки това се отнесоха към нашия проблем с необходимата професионална компетентност и човешка отзивчивост. Създадената от тях организация и извършената работа доведоха издирването до успешен край. В допълнение Вашите служители ни съдействаха и за навременното осигуряване на медицинския екип и линейката, които бяха необходими.
Проявеният професионализъм по време на издирването, както и съдействието, което ни беше оказано от  полицаите от Районно управление – Ловеч по време на цялата процедура спасиха живота на баща ми.
С БЛАГОДАРНОСТ: Мая Енчева“
 
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu