Борец на СКБ Изобор със сребърен медал в Украйна [ИП]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Поредно силно представяне на шампиона по класическа борба при децата Вили Димитров. Възпитаникът на треньорите Петър Антов и Момчил Сирашки в плевенския СКБ Изобор завоюва сребърен медал от силния международен турнир за деца /родени 2005-2006 година/ в Стрий /Украйна/. В конкуренция с 30 състезатели, Вили взе шест победи и отстъпи на финала в категорията до 38 кг.
Още пет борци от плевенския клуб участваха в схватките. При 35-килограмовите Мирослав Решовски се класира на седмо място след като спечели и загуби по два пъти. Альоша Илиев надви двама и загуби веднъж, резултати класирали го осми в категорията до 32 кг.
„Участието ни показа, че имаме още много да работим за да сме конкурентоспособни на най-добрите. Ще се получи ако най-добрите ни борци участват в повече лагери и състезания в чужбина, което е и политиката на нашия клуб“, коментира Момчил Сирашки.
Борци от общо девет държави излязоха на тепиха в украинския град. Сред тях бяха някои от елита в световната борба – Германия, Унгария, Румъния, Молдова, Словакия, домакините Украйна и др. България бе представена от СКБ Изобор /Плевен/.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com