Владимир Петков и Даниел Станчев повалиха поредния съперник в Германия [ПС]

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Възпитаниците на плевенския СКТМ Тетрон – Владимир Петков и Даниел Станчев с 15-и успех в Германия. Заедно с отбора си ТТС Лантенбах (Гумерсбах) спечелиха домакинството си срещу TV Еркеленц с 9:4 в среща от 18-ия кръг на NRW-Liga 3. Това бе лесна битка за Петков и компания, които са лидер. Те дори бяха без другата силна фигура Николай Солаков, който бе заменен от дебютанта Петер Грау. Мачът започна с победа на двойки за Гумерсбах – плевенския тандем надви Франк Пикен/Томас Шмиц с 3:2. В другите две срещи на двойки гостите спечелиха.

На сингъл Владко би с лекота Андреас Хокхаузен и Пикен с по 3:0. Даниел се наложи с 3:1 над Симон Хюслер. В индивидуалните битки Януш Или и Петер Грау допуснаха по една загуба, а останалите бяха победи за Гумерсбах. Така резултатът стана 9:4 и последните двубои на Станчев и Грау се оказаха излишни, защото отборната победа вече бе факт.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://plevensport.eu