Владимир Петков и Даниел Станчев разбиха пореден съперник в Германия [ИП]

Последни новини

ТТС Лантенбах /Гумерсбах/ с плевенчаните Владимир Петков и Даниел Станчев взе 14-а победа в мъжката NRW-Liga 3 на Германия по тенис на маса. В 17-ия кръг възпитаниците на СКТМ Тетрон и съотборниците им разгромиха като гост DJK шпинфактори Кьолн с 9:4. Това бе втория успех над този съперник от началото на сезона. През есента състава от Гумерсбах победи у дома с 9:3. С оглед на настоящия развой на първенството сегашния мач бе предвидим, тъй като гостите са лидер, а противника им в средата на класирането. Предварителните прогнози се потвърдиха – оспорвана битка не стана.
ТТС Лантенбах макар и в непълен състав си осигури успеха преждевременно. Петков изигра три срещи, които спечели. Станчев направи две от две. Те започнаха участието си с двубой на двойки в който се наложиха над тандема на съперника Нилс Готшалк/Енес Бахар с 3:1. Със същия резултат на сингъл Владко би Щефан Лоренчик, а преди това взе 3:0 срещу Сьорен Гравенхоф. В единствената си среща на сингъл Даниел се наложи с 3:1 над Оливер Тесмер. Плевенчанинът трябваше да играе и с Матиас Ернст, но отборната победа вече бе факт и двубоя отпадна. За домакините две победи постигна Готшалк /срещу Патрик Кауфман и Владимир Рупс/. Другите две загуби за състава от Гумерсбах бяха служебни, тъй като отсъстваше Януш Или. След тази среща ТТС Лантенбах затвърди лидерската си позиция в класирането.
Снимка: ttclantenbach.de

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com