ГЕРБ – Плевен дари средства за образованието на младо момиче [ИП]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Областната структура на ПП ГЕРБ – Плевен отпусна финансова помощ на младо момиче от Плевен, за да продължи образованието си.
За помощ към народния представител и областен координатор на ГЕРБ Владислав Николов се обръща чичото на девойката. В приемния ден на депутата той разказва за тежкото социалното положение на момичето. Става ясно, че  продължаването на образованието на младата девойка зависи изцяло от финансовите възможности на семейството, които за съжаление  са недостатъчни.
 „Не само като народен представител, но и като човек намирам за естествена и логична реакция да се отзовеш на молбата за помощ, още повече когато става дума за толкова важен за бъдещето на един млад човек въпрос като образованието. А това младо момиче има нужда точно от вярата, че в живота се случват и добри неща.”, коментира Николов.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com