ДГ „Слънце“ в  град Левски със знак „eTwinning училище 2018-2019“ [ИП]

Образование

Детска градина  „Слънце”в град Левски е удостоена със знак „eTwinning училище“. Добрата новина съобщи Севдие Алиева, учител в детската  градинаПолученият знак за „eTwinning училище” е признание на европейско ниво за работата, ангажираността и отдадеността на всички екипи, работещи в ДГ „Слънце” по eTwinning проекти. Той е показател за качеството на работа на педагогически екип в иновативни практики, проектно-базираното обучение, сътрудничеството и екипната работа,  реализиране на международни проекти.Наградените училища и детски градини ,преминали през двата етапа в процеса на кандидатстване , в България  са 24, а в Европа 1 211.Те са пионери и са признати за лидери в сфери като: дигитална практика, практика за електронна безопасност, иновативни и креативни подходи към педагогиката, насърчаване на непрекъснатото професионално развитие на персонала и толериране на добри практики за съвместно формално и неформално обучение сред персонала и учениците.
eTwinning е общност на училищата в Европа, където ученици и учители си общуват, сътрудничат, развиват общи проекти и са част от най-вълнуващата образователна общност в Европа.                                                                    

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com