Детска великденска работилница организира екипът „Усмивка за Хриси“ [ПД]

Култура

Екипът „Усмивка за Хриси“ организира детска великденска работилница днес, 24 февруари, от 16,30 часа на последния етаж на централния МОЛ в Плевен – срещу асансьора. Предложението за работилницата е на управителката на търговския обект Петя Илиева, а материалите са дарени от собственика на магазини „КРЕЗ“ Красен Кръстев.
Изработените предмети ще са за благотворителния базар в помощ на лечението на 13-годишния Християн Бозуков от с. Ясен. В работилницата ще се включи и сестричката на болното момче, която има рожден ден днес.
Масата с артикули на добротворците може да бъде открити до магазин Билла в партерния етаж на сградата, където се преместиха заради лошите метеорологични условия.
Многобройни са децата и възрастните от Плевен и други населени места, които с труд, голямо желание и любов допринасят за реализиране на крайната цел.
Великденският благотворителен базар ще продължи до 30 март, когато ще приключи с голям благотворителен концерт в зала „Катя Попова“. Християн вече е в Турция, където стартира лечение за отстраняване на образуванията в мозъка му.
Средства могат да бъдат превеждани и на дарителска сметка:
УниКредит Булбанк
IBAN BG10UNCR70001523205537
BIC UNCRBGSF
Михаела Николова – майка на Християн

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com