Добромир Николов с три медала от международния турнир „Младост” [ПС]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Два сребърни и един бронзов медал взе Добромир Николов от Международния турнир „Младост” по лека атлетика за юноши и девойки под 18 години в Русе. Състезателят на АК Плевен 2014 е втори в скока височина, като заедно с победителя Олег Григорица завършиха с резултат 185 см. Молдовецът обаче покори котата от втори път, а на плевенчанина бе нужен трети опит. Тук другия атлет на АК Плевен 2014 – Цветелин Кирилов е шести.

Николов се класира втори и в спринта на 100 метра. Той се окичи и с бронзов медал в дългия скок с постижение 6,57 м. Тук пети е Браян Пейчев от СКЛА Спартак (Плевен). Още три медала завоюваха плевенчани в крайдунавския град. Сребърен за Цветелина Герганова от СКЛА Спартак на скок височина – 155 см. Тук Ивета Бойнова от АК Плевен 2014 е четвърта. Георги Георгиев от АК Георги Дъков е втори в хвърлянето на копие – 45.95 м. В същата дисциплина, но при девойките Лидия Борисова от АК Георги Дъков е трета с 39.28 м. Съотборничката й Палома Златанова е четвърта – 36.40 м.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://plevensport.eu

Tags: