За часове утре спират движението в жк „Кайлъка“ [ИП]

Общество

Текущите ремонти в Плевен продължават основно с възстановяване на уличната и тротоарна настилка.  През тази седмица екипите на „Инжстрой” ще рехабилитират участъци  от уличното платно след   надлеза  към жк „Сторгозия” и настилката на улиците пред блокове 29, 30, 129,130,131,132 и 133 в същия квартал.
Ще бъде възстановена  настилката на улиците „Преслав”, „Искър”, „В. Априлов”, „Гренадирска” 40, ”Прилеп”1, „Цанко Церковски”, ул.”Страцин”и ул.”Българска авиация” след кръговото към КАТ. Ремонт на тротоарната настилка ще се извърши и на пл. „Македония”, бл. 2, вх. „А” и бул. „Христо Ботев” № 5.
До 5 април  се предвижда да приключи ремонтът на  настилката по трасето на тролеите на ул.”Сан Стефано” и ул.”Ильо Войвода” в жк „Мара Денчева”. В тази връзка на 4  април /сряда/ от 09.00 до 15.00 часа ще бъде преустановено движението на моторни превозни средства по линията на тролей 33 в жк „Кайлъка”. За същото време тролейбусите ще се движат по маршрута на предишната линия № 3.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com