Изложба за пролетта откриха в Детска градина „Снежанка“ в Плевен [ПД]

Образование

Екипът на Детска градина “Снежанка“ и децата от подготвителна група „Бонбони“ откриха днес изложбата „С мама и татко видяхме пролетта“, информират от детското заведение. Изявата е във връзка с вътрешен за детското заведение проект „Развиване на емоционална интелигентност“, както и с инициативата на РУО – Плевен, „Всички заедно можем повече“.
За гостите на тържеството – деца от детската градина, учители, родители и студенти от Педагогическия колеж, участниците „изплетоха“ „пролетен венец“ от песни и танци. Колажи, 3D проекти и рисунки са плод на съвместното творчество на децата и техните родители, които споделиха, че са отворени за сътрудничество и имат желание да участват в ежедневието на детската градина.
В ДГ „Снежанка“ от дълги години е застъпен и успешно работи модел за взаимодействие между родители и учители в името на пълноценното и хармонично развитие на всяко дете.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com