„Измиване на улици в плевенската индустриална зона на 26 юли“

Последни новини


УЛИЦИ В ПЛЕВЕНСКАТА ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА ЩЕ ПРЕЗВИКАТ ОСВЕЖЕН ВИД

Плевен достига нова стъпка в поддържането на чистотата в индустриалния район на града. На 26 юли, петък, специализирани екипи на компанията „Уейст солюшънс България” ще предприемат дейности по освежаване и измиване на част от градските улици.

Сред местата, които ще бъдат обхванати от процеса, са бул. „Г. Кочев“ в участъка от ул. „Вит“ до ул. „Здравец“, ул. „Здравец“, както и ул. „Кара Колю“. Забележително е, че при провеждането на тези дейности компанията ще използва не питейна вода, а алтернативни водни източници, което подчертава ангажимента и към опазване на природните ресурси.

От градската управа призовават гражданите за сътрудничество и отговорно поведение. С настоятелна молба жителите на Плевен да не се паркират по улиците, предвидени за измиване, с цел да бъде осигурено непрекъснато и ефективно провеждане на почистването.

Подчертаната услуга ще допринесе не само за подобряване на визуалния облик на индустриалната зона, но също така и за поддържането на по-хигиенична и благоприятна за работа среда. Обществеността изразява одобрение и в очакване е на резултатите от предприетите дейности.