ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА НА 19 ЮНИ В ЛОВЕЧ ПО ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ, ЧАСТ ОТ НОРВЕЖКИЯ ФИНАНСОВ МЕХАНИЗЪМ [ЛТ]

Ловеч

„Иновация Норвегия“ организира специално информационно събитие в Ловеч на 19 юни, вторник, по повод старта на програма „Развитие на бизнеса, иновациите и подкрепа на малки и средни предприятия (МСП)“, част от норвежкия финансов механизъм 2014 -2021.
Срещата се провежда със съдействието на Община Ловеч, в хотел „Ловеч“ от 13.00 до 15.00 часа.
На откриването ще присъства почетният консул на Кралство Норвегия в България Венцеслава Янчовска, която е и ръководител на Управляващия орган на програмата, както и Кнут Рингстад, директор за България на програмата.
Ще бъде представена програмата „Развитие на бизнеса, иновациите и подкрепа на МСП“ на Иновация Норвегия за новия програмен период, както и Първа покана за набиране на проектни предложения. Ще бъде предоставена практическа информация и насоки към потенциалните кандидати.
Ще присъстват кметове и представители на бизнеса от общини от Северна и Централна България за информационен ден относно Насоките на програмата “ Развитие на бизнеса, иновациите и подкрепа на МСП“ на Иновация Норвегия за новия програмен период. Сред поканените, освен от област Ловеч, са кметове и представители на различни фирми от общините Горна Оряховица, Самуил, Враца, Вършец, Монтана, Разград, Попово, Стрелча, Антоново, Омуртаг, Якимово, Троян, Априлци, Тетевен, Угърчин, Две могили, като списъкът не е окончателен. В края на събитието неформално ще има пояснения по всички мерки на Норвежката програма, специално касаещи общините.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu