[ИП]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Областният управител Мирослав Петров е приел днес в кабинета си районния мюфтия Мурад  Бошнак. Срещата се е състояла по инициатива на Районното мюфтийство – Плевен и е била изцяло с представителна цел, съобщиха от Областна администрация – Плевен.
Районният мюфтия Мурад Бошнак е представил накратко функциите и дейността на Районното  мюфтийство, което обхваща областите Плевен  и Ловеч. Той е изразил своята сърдечна благодарност за добрата работа с държавните институции през годините.
„В нашия регион от дълги години  в мир и разбирателство живеят различни етнически и религиозни общности. Важно е това да продължи и занапред. Радвам се, че и в днешния ни разговор получих такова уверение и от Вас в качеството Ви на районен мюфтия“, е подчертал при срещата областният управител на Област Плевен Мирослав Петров.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com