Кампания „Една капачка по-малко. Една книжка повече“ [ЛТ]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

„Не изхвърляйте капачките от пластмасовите си бутилки. Рециклирайте ги! Помогнете ни и нека заедно покажем, че можем да променим света, в който живеем!“
С този призив към Вас се обръщат Центърът за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ – Ловеч и „Евро Импекс – Варна“ ООД, които заедно стартират кампанията „Една капачка по-малко. Една нова книжка повече“.
Пластмасовите капачки и бутилки ще се събират в Ловешката библиотека. Всяка предадена капачка или бутилка ще бъде рециклирана, а със средствата ще бъдат закупени нови книги за Ловешката библиотека. Ще бъде изработен и специален печат, благодарение на който всеки читател и посетител на библиотеката ще може да проследи колко книги са закупени от кампанията.
„Целта ни е да стимулираме четенето, да научим младите хора на съпричастност и екологично възпитание. Искаме да покажем, че промяната е възможна“ – казват доброволците от Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ – Ловеч и техните приятели от „Евро Импекс – Варна“ ООД.
Включи се и ти!
Бъди съпричастен към каузата!
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu