Кметът поздрави победителите в националния конкурс „Пусть всегда будет солнце“ [ИП]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Малките танцьори от Детска градина „Кокиче” – Плевен, и Елизабет Захариева от Гимназията с преподаване на чужди езици в Плевен, които спечелиха златни статуетки от националния етап на конкурса за руска песен, поезия и танци „Пусть всегда будет солнце“, днес бяха поздравени от кмета Георг Спартански.
От името на Община Плевен той връчи малки подаръчета на децата, като им пожела да бъдат здрави и да продължават да печелят отличия с талатна си.

От своя страна децата подариха на кмета специално подготвен албум с техни рисунки, а децата от ДГ „Кокиче” отсега го поканиха да бъде гост на тържеството по повод 50-годишния юбилей на детската градина.
Малките танцьори от детска градина „Кокиче” – Плевен, грабнаха голямата награда в категория – „Детски градини”, с изпълнение на цигански танц. А невероятното изпълнение на Елизабет Захариева я открои от останалите участници с руска песен. Тя също получи голямата статуетка с първото място.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com