Корнелия Маринова: Обръщам внимание на всички родители, да провеждат по – чести разговори с децата си и подобни грозни сцени да бъдат избягвани. [ЛТ]

Ловеч

В своя профил във Фейсбук, кмета на община Ловеч Корнелия Маринова публикува позицията си по повод видеото, показващо агресия в ловешкото училище „Васил Левски“. На официалният сайт на администрацията обаче, подобно изявления от кмета няма.
„Уважаеми съграждани, родители,
информирам ви, във връзка с появилите се в петък, в публичното пространство видиа, показващи агресия в ловешкото училище „Васил Левски“, че се свързах с отговорните институции, които трябва да вземат отношения по компетентност. След проведените разговори получих уверение, че се извършва проверка, проведени са разговори с родителите на въпросните ученици, както и със самите деца.
Нито аз, нито Община Ловеч, толерира какъвто и да било вид агресия, не само в училище, но и извън него.
Обръщам внимание на всички родители, да провеждат по – чести разговори с децата си и подобни грозни сцени да бъдат избягвани.

С уважение,
Корнелия Маринова
Кмет на Община Ловеч“

Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu