КТ „Подкрепа“ откри нов офис в Ловеч в сградата на бившия „Дом на книгата“ [ЛТ]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

КТ „Подкрепа“ откри нов офис в Ловеч на11 юни /понеделник/ в общинско помещение в сградата на бившия „Дом на книгата“. На тържественото откриване присъстваха президентът на КТ „Подкрепа“Димитър Манолов, областният управител Георги Терзийски, заместник-кметът на община Ловеч Венцислав Христов, председателят на регионалния  съюз „Подкрепа“  Павлина Стоянова и членове на синдиката.
„Дарявам Ви един ключ, с който да отключвате врати, сърца и умове на хората и институциите, с които ще работим. Непременно искам да благодаря на местната власт за разбирането, което проявиха към нашия проблем с помещението. Самото присъствие тук на зам.-кмета Венцислав Христов и областния управител Георги Терзийски е знак, че ние сме реален партньор на институциите“, каза Димитър Манолов при откриването.
Водосвет за здраве и успех отслужи отец Любомир Казашки.
В неделя, на 10 юни, в Учебния център на Националния статистически институт в село Сливек се проведе конфедеративен съвет на КТ „Подкрепа“.

Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu