Любо Киров стартира турне в Плевен с участие на млади таланти.

Последни новини


Младите плевенски таланти се изявяват с Любо Киров в началото на неговото „Ново турне`2024”

Уникално музикално събитие очаква почитателите на поп музиката в Плевен. Тази вечер в Летния театър в парк „Кайлъка“ ученици от Музикален център „Dori Dios”, водени от д-р Доротея Люцканова, и от специалност „Поп и джаз пеене“ в Националното училище по изкуства „П. Пипков“ под ръководството на Милен Македонски, ще споделят сцената с Любо Киров. В рамките на концертите на 10 и 11 юли, които бележат началото на турнето, ще бъдат изпълнени както обичани хитове, така и нови песни от последния албум на изпълнителя – „Ново сърце“.

„На тези два концерта заедно с тях (учениците) ще изпълним някои от най-любимите ви песни през годините. Вече нямам търпение да започне „Ново турне`2024”,“ споделя Любо Киров в своята фейсбук страница.

Организаторите организират втори концерт на 11 юли поради високия интерес и бързото разпродаване на билетите за първото събитие. И двата концерта предстоят да започнат в 21:00 часа, като очакванията са за две вечери изпълнени с музика, емоции и младежки ентусиазъм на сцената.

Снимка: фейсбук страницата на Любо Киров