Младши посланици – в Европарламента в Брюксел [ЛТ]

Ловеч

Текст: Ели Христова, снимки: личен архив
Ученици от девети и десети клас на Профилирана природо-математическа гимназия – Ловеч, бяха на двудневно посещение в Европейския парламент в Брюксел. Поканата беше от страна на българския евродепутат Петър Курумбашев, след визитата му в училището в началото на тази година. Петимата избрани, са част от учениците, младши посланици на Европейския парламент, които активно работят в различни дейности по Програма за училища посланици. Паулина Иванова, Кристина Цанкова, Тоня Димитрова, Иван Стефанов, Николай Нинов, заедно с учителя по английски език Мирослава Димитрова /старши посланик в ППМГ/ имаха възможността не само да разгледат институцията, но и да разберат на място как функционира, каква е работата на нашия представител, какъв е процесът на взимане на решения.
 
В краткото свободно време младежите имаха възможността да видят кралския дворец и да разгледат централната част на белгийската столица.

Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu