Намерен е метадон в колата на плевенчанина, спретнал гонка с патрули на две областни дирекции на МВР [ПзП]

Крими

Неправоспособен водач е опитал да избяга от полицейски патрули на две областни дирекции на МВР. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, цитиран от „Фокус“. На 24 март сутринта, полицейски служители от ОДМВР – Стара Загора предприели проверка на лек автомобил „Ауди“ на територията на град Гурково. Водачът не само не се подчинил на полицейското разпореждане, но увеличил скоростта и продължил движението си в посока старата столица. Навлизайки на територията на ОДМВР-Велико Търново отново е бил предприет опит за проверка на автомобила, но водачът пак не изпълнил полицейското разпореждане.
Служители на Пътна полиция предприели преследване на автомобила, който навлязъл в областния град и се отправил към Русе. В с. Куцина преследваният автомобил навлязъл в ниви и разбит кален път. Преследваното возило било установено затънало в калта в землището на с. Крушето, а в близост до него бил и водачът – 31-годишният М. А. от Плевен. В хода на извършената проверка в автомобила е установено шише с течност, която при полеви наркотест е реагирала на метадон. М. А. обяснил, че той ползва субстанцията. Отказал е кръвна проба и е задържан за срок до 24 часа.
Още от тази категория:Екшън в Плевен: Обраха колата на мъже от Павликени,…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevenzapleven.bg