НАП В. Търново продава два магазина на Картала [ЛТ]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

На 14 юни НАП В. Търново ще проведе първи търг за продажба на два атрактивни търговски обекта на свой длъжник. Единият е бивш денонощен магазин, а вторият – фризьорски салон. Имотите са ново строителство и се намират на партерен етаж на ул. „Д. Буйнозов“ № 9, в квартал Картала. Имотът, използван за магазин е с обща площ,  е почти 77 кв. м. и включва зала, склад и тоалетна. Салонът за красота е с големина 45 кв. м. и също се състои от зала, склад и тоалетна.
Имотите са в много добро състояние, в близост има жилищни постройки с много магазини, автокъща, автомивка и др. Първоначалната цена на магазина е 107 650 лв., а размерът на депозита /20 %/, който трябва да бъде внесен за участие в търга, е 21530 лв. Съответно, ателието е оценено за 63330 лв., а депозитът му е 12666 лв. /20 %/. Депозитите се внасят по банков път.
Оглед на търговските обекти ще се извършва всеки присъствен ден от 04.06.2018 г. до 08.06.2018 г.  от  10 до 16 часа, на адреса на имота. Повече информация на телефон 062/617 194.
Условията и правилата за провеждане на търга, заедно със списък на вещите и описанието им, както и продажната цена на имота, може да намерите на страницата на НАП на адрес: www.nap.bg , така също и на място в НАП В. Търново.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu