Няма пострадали пътници при катастрофата с буса до Хлевене [ЛТ]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

На 27.04.2018ч. около 18.45ч. в с. Дойренци, на кръстовището образувано от  ул. „Тодор Киров“ и ул. „Хаджи Димитър“,  11-годишно момченце от селото управлявайки велосипед и при навлизане в кръстовището се удря в дясна страна на л.а. „Тойота“ управляван от 35-годишен мъж от Ловеч.  В резултат на инцидента детето е откарано за преглед в плевенска болница, а по автомобила са нанесени материални щети. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, образувано е бързо производство.
На 28.04.2018год. около 14.15 часа  на път II-35/ Плевен- Троян /, на разклона за с.Хлевене,  автобус „Ситроен Джъмпер“  пътуващ по редовна пътническа линия Ловеч – Троян и управляван от 62 годишен мъж от Ловеч, при излизане от ляв завой и навлизане в прав участък е напуснал пътното платно и е  пропаднал  с леви колела в дясна канавка. Водачът на превозното средство е починал, като най-вероятната причина за инцидента  масивен инфаркт. Няма пострадали пътници. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu