Образувано досъдебно производство по случая с камиона ударил се в две къщи в Златна Панега [ЛТ]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

На 08.05.2018 год. около 12.40 часа на ПП София-Русе в с. Златна Панега,  47-годишен мъж от гр. Пловдив при управление с несъобразена скорост на  товарен автомобил «Скания 143» с прикачено хладилно полуремарке , при навлизане в селото губи контрол върху управлението и се удря в къща на ул. «Опълченска»№21 и в друга сграда на „Опълченска“№23 , след което се преобръща.
Кабината на влекача остава затрупана под отломките от втората жилищна сграда заедно с водача, който е починал на място. Нанесени са значителни материални щети по сградите. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.
В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 34 годишен мъж от Ловеч, който на 08 май около 16.00 часа е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu