РУО - Плевен. Свободни работни места

Обявена свободна позиция за образователен медиатор в НУ „Отец Паисий“, с. Върбица, общ. Плевен

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място за длъжността „образователен медиатор“ в Начално училище „Отец Паисий“ в село Върбица, община Плевен. Това предложение за работа представлява отлична възможност за тези, които се интересуват от работа в образователния сектор и искат да допринасят за подобряване на връзката между училището и местната общност.

Свободната позиция ще бъде достъпна от 7 октомври 2024 г. и включва заетост с непълно работно време, обвързана с трудов договор за определен срок. Въпреки че няма изискване за определено образование, специалности или трудов стаж, позицията предоставя шанс на кандидатите да развиват уменията си в динамична работна среда.

Кандидатите трябва да предоставят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа удостоверяващ завършена степен на образование и квалификация, както и справка за придобития стаж и професионален опит. Документите ще се приемат в сградата на училището от 7 до 9 октомври 2024 г., намираща се на адрес: село Върбица, ул. „Иванка Мерджанова“ №1. За допълнителна информация желаещите могат да се свържат с училището на телефон 0878117590.

Важно е да се отбележи, че за кандидата, който ще бъде назначен, ще се изисква свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед. Тази значима инициатива от страна на РУО Плевен е част от усилията за подпомагане на социалната интеграция и активно участие на децата и младежите в образователния процес.