РУО - Плевен. Свободни работни места

Обявено свободно работно място за главен счетоводител в ДГ „Юнско въстание“ в Плевен – кандидатствайте от 21 до 23 октомври 2024 г.

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Обявено е ново свободно работно място в Детска градина „Юнско въстание“ в град Плевен. Търси се кандидат за позицията „главен счетоводител“. Това е чудесна възможност за специалист по счетоводство, който желае да се развива в институция, свързана с образованието.

Работното място е налично от 1 ноември 2024 г. и е на трудов договор с неопределен срок, което гарантира стабилност и сигурност. Работното време е непълно, подходящо за тези, които предпочитат гъвкаво работно натоварване.

Изискването за заеманата длъжност е висше образование на ниво магистър със специалност в сферата на счетоводството. Предимство ще бъде предоставено на кандидати с опит в системата на образованието, въпреки че официален стаж не е изрично задължителен.

Кандидатите трябва да подадат своите заявления за заемане на длъжността в периода от 21 до 23 октомври 2024 г. в сградата на детската градина на адрес ул. „Сергей Румянцев“ 41, Плевен. За консултации и информация могат да се обръщат на телефон 064870019.

Необходимите документи за кандидатстване включват заявление, професионална автобиография, копия от документи за завършена степен на образование и квалификация, както и справка за придобития стаж. Успешният кандидат ще трябва да предостави допълнително свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед.