Отложиха всички мачове от тази седмица [ПС]

ФУТБОЛ

Мачовете от всички футболни първенства в Северозападна България, които трябваше да се играят през настоящата седмица са отложени заради зимната обстановка. Решението е на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново. В началото на седмицата ръководството прецени да стопира само срещите от сряда (юношите старша възраст „А“ група) и четвъртък (Елитна група U15 деца и Подготвителна група U15 деца), като насрочи двубоите съответно за 28-и и 29-и март.

Обилният снеговалеж обаче принуди търновската централа да отложи и двубоите от първенствата на юношите младша възраст и на децата (подзона Велико Търново), които трябваше да се играят утре. Последното решение е и да се отложи целия 18-и кръг на Северозападната Трета лига, който по програма трябваше да се проведе в неделя (25 март). Той е пренасрочен за 10 април (вторник) от 17:00 часа.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://plevensport.eu