Отново пияни по пътищата, заловени от полицията [ЛТ]

Ловеч

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и се работи по установяването на извършителят на счупване на част от стъклата и стоповете на паркиран в с.Глогово лек автомобил «Ауди А3». Сигнал за инцидента е подаден в полицията  в 02.30ч. на 14 април. Работата продължава.
На 15 април в с.Български извор, служители на РУ Тетевен са установили лек автомобил «Форд Транзит», който е бил обявен за издирване от Белгия. Автомобилът е предаден с протокол за доброволно предаване, а за случая е уведомено  Бюро «СИРЕНЕ». 
В РУ Троян е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 32-годишен мъж от гр.Троян, който на 14 април около 23.40ч. е установен да управлява лек автомобил в с.Калейца след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,65 промила.
В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 35-годишен жител на с.Александрово, който на 14 април в гр.Летница е установен да управлява превозно средство с 1,37 промила алкохол в издишания въздух.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu