„Пежо“ 106 управлявано от 72-годишен мъж от града е блъснало 63-годишна жена. Пострадалата е със счупен таз [ЛТ]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

На 08 юни около 09.25 часа до пешеходна пътека и в близост до кръстовището между ул. „Акад. Атанас Иширков“ и бул. „България“ в гр.Ловеч,  л.а. „Пежо“ 106  управляван от 72-годишен мъж от града  е блъснал 63-годишна жена, която е пресичала пътното платно. Пострадалата е настанена за лечение в болнично заведение със счупен таз, а по случая е започнало досъдебно производство. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна.
На 08 юни в с.Български извор, полицаи от РУ Тетевен са спрели за проверка лек автомобил «Сеат», управляван от 18-годишен младеж от с.Кирчево.  В хода на проверката е установено, че регистрационните табели на превозното средство са издадени за друг автомобил, а при последвало претърсване на различни места в «Сеат»-а са открити и наркотични вещества: 1,19 грама бруто тегло амфетамин  и  0,53 грама бруто тегло канабис.
Полицаите са установили също така, че водачът управлява превозно средство без да притежада свидетелство за правоуправление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.
 
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu