„План за миене на улици в Плевен на 24 юни, освободете паркинги“

Последни новини


МИЕНЕ НА УЛИЦИТЕ В ПЛЕВЕН ПРЕДВИДЕНО ЗА 24 ЮНИ

В град Плевен ще се проведе планирана акция по почистването и миенето на улиците на 24 юни, понеделник. ДЗЗD АСА КЛИЙНИНГ – изпълнителят на обществената поръчка за поддържане на чистотата в града, съобщава за предстоящите дейности, които включват миене на важни пътни артерии.

В рамките на този ден очаквайте да бъдат почистени следните улици: бул. „Данаил Попов“, ул. „Гренадирска“, ул. „Преспа“, ул. „Алеко Константинов“ (от ул. „Гренадирска“ до Автогарата), ул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Гладстон“, ул. „Кайзерслаутерн“, ул. „Г. Бенковски“, ул. „Ангел Кънчев“, ул. „Сопот“, ул. „Полтава“ (до ул. „Ангел Кънчев“) и ул. „Г. С. Раковски“ (от Медицинския университет в посока ресторант „Централ“).

Общината отправя апел към гражданите за съдействие, призовавайки ги да освободят от паркирани автомобили улиците, заложени в графика за почистване. Това ще даде възможност на служителите на АСА КЛИЙНИНГ да извършат ефективно миенето и поддържането на чистотата по най-добрия и безпроблемен начин.

Жителите и гостите на града се очаква да оценят усилията към по-чист и привлекателен градски живот. Общината и изпълнителите на услугата призовават всички да проявят разбиране и да съдействат за успешното провеждане на тази необходима инициатива.