Подрастващите на ОФК Спартак с две победи в Полски Тръмбеш [ПС]

ФУТБОЛ

Юношите младша възраст и детският тим (родени 2003-2004 година) на ОФК Спартак (Плевен) спечелиха мачовете срещу връстниците си от Янтра в Полски Тръмбеш. По-големите биха с 3:2, като до почивката водеха с категорична преднина в среща от 25-ия кръг на зоналното първенство. Ангел Арнаудов даде тон за успеха с две попадения в 6-ата и 17-ата минута. В 33-ата Тихомир Динев реализира трети гола за водения от Ботьо Ботев отбор. След почивката спартаковци намалиха оборотите и след две елементарни грешки домакините върнаха две попадения.

По идентичен начин се разви двубоя от 25-ия кръг на децата – подзона Велико Търново, завършил 2:1. Селекцията на Момчил Челестинов доминираше и в 15-ата минута Алекс Асенов откри резултата. В началото на второто полувреме Павел Челестинов удвои. Той уцели и гредата, а след това вратарят спаси друг негов удар. Последваха пропуски на Асенов и Юлиян Николов. В края домакините вкараха веднъж.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://plevensport.eu